Amix MicelleHD Casein 1600 g
Amix MicelleHD Casein 1600 g
Je špeciálny proteínový produkt s obsahom micelárneho kazeínu.
Referencia:
IsoHD 90 CFM Protein od AMIXU je vysoko koncentrovaný srvátkový proteínový produkt zložený z komplexu CFM izolátov najvyššej kvality. Navyše je obohatený o voľný L-Glutamín, peptidy PepForm™ Triple-Matrix, Aminogen® enzýmy a probiotiká Lactospore™.
Bezpečný nákup
Rýchle dodanie
Výmena tovaru
IsoHD 90 CFM Protein od AMIXU je vysoko koncentrovaný srvátkový proteínový produkt zložený z komplexu CFM izolátov najvyššej kvality. Navyše je obohatený o voľný L-Glutamín, peptidy PepForm™ Triple-Matrix, Aminogen® enzýmy a probiotiká Lactospore™.
CFM® - cross-flow systém mikrofiltrácie je šetrný postup s použitím state-of-the-art. Tento prírodný, low-heat proces vedie k vysokým úrovniam nedenaturovaného proteínu a tým sa získava produkt s vynikajúcou chuťou a optimálnymi nutričnými vlastnosťami, ktorý zahŕňa všetky hlavné srvátkové bielkoviny, rovnako ako proteínové mikrofrakcie a bioaktívne peptidy.
L-glutamín je najhojnejšia neesenciálna aminokyselina v tele, obsahuje viac ako 60 % voľného fondu aminokyselín v kostrovom svale a viac ako 20 % z celkového počtu cirkulujúcich aminokyselín. L-glutamín hrá úlohu pri syntéze proteínov, ako sú proteinogénne aminokyseliny, podporuje regeneráciu svalového tkaniva, aktivuje imunitné bunky.
PepForm™ Triple-Matrix je kombináciou PepForm™ BCAA 2:1:1, PepForm™ peptidov leucínu a PepForm™ peptidov tryptofánu v pomere 1:1:1. Táto kombinácia vzniká pomocou patentovaného procesu, ktorý v sebe spája voľné formy peptidov aminokyselín izolovaných z čerstvej sladkej srvátky s využitím pokročilých frakcionačných a separačných technológií.
Aminogen® je prirodzenou odvodenou patentovanou zložkou enzýmu a je perfektný pre každého, kto potrebuje podporiť trávenie, najmä športovci pri špeciálnej diéte.
Lactospore™ (Lactobacillus sporogenes, Bacillus coagulans) sú univerzálne probiotiká poskytujúce prospešné baktérie, ktoré pomáhajú podporovať trávenie a udržiavať zdravý imunitný systém. Pri skonzumovaní tieto výtrusy prežívajú v kyslom prostredí žalúdka a sú aktivované v dôsledku nízkeho pH mechanickým víriacim pôsobením žalúdka a vody v prostredí žalúdka.
Zmiešajte 1 odmerku (30 g) s 200-300 ml vody alebo nízkotučného mlieka. Použite mixér alebo šejker. Pripravený nápoj vypite po fyzickej záťaži. Denne užite 2-3 dávky.