EXTRIFIT - MICELAR CASEIN 2000g

Extrifit Micelar Casein obsahuje micelárny kazeín so sladidlom z rastliny stévia a pridanými siedmich tráviacimi enzýmami pre dokonalé využitie proteínu. Micelar Casein je kvalitný zdroj bielkovín s dlhodobým uvoľňovaním aminokyselín. Konzumácia produktu Micelar Casein je vhodná, keď predpokladáte, že nebudete mať možnosť sa niekoľko hodín najesť, napr. v škole, pri skúškach, na cestách a predovšetkým pred spánkom.

Preto býva micelárny kazeín často označovaný aj ako "night proteín" (nočný proteín). V priebehu spánku potom dochádza k postupnému uvoľňovaniu aminokyselín a ich konštantnej dodávke ku svalom, ktoré tak sú zásobené stavebnými látkami aj v priebehu noci. Príjem toho vysoko kvalitného zdroja proteínu prispieva k rastu svalovej hmoty a k jej udržaniu v situáciách, kedy je ohrozená katabolizácii. Určené pre zvláštnu výživu - vhodné pre športovcov a pre osoby pri zvýšenej telesnej záťaži.

Odporúčané dávkovanie:

  • závisí od telesnej hmotnosti, športovej aktivity a zložení stravy
  • odporúčame rozložiť dennú dávku (2 - 6 odmeriek) do 2 porcií
  • konzumujte je ako dopoludňajšiu desiatu a pred spánkom
  • rozmixujte obsah 1 odmerky (30 g) Micelar Casein v 200 ml vody alebo odtučneného mlieka

Upozornenie:

Skladujte v suchu pri teplote do 25° C, starostlivo uzavreté, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Doplnok stravy.

También podría interesarle

Add Related products to weekly line up

in the same category

16 otros productos en la misma categoría: