w3c

w3c

Fit4you - 100% Oktagon Whey Protein 2000g

31,00 €

Fit4you Oktagon Whey Protein 2000g je špeciálne navrhnutý pre profesionálnych športovcov a pre aktívnych ľudí, ktorí chcú dosahovať profesionálne výsledky! Obsahuje zvýšené množstvo bielkovín, aminokyselín a glutamínov pre zvýšenú syntézu bielkovín vo svaloch.

Fit4you - 100%

31,00 €

w3c

Príchuť :
Množstvo :
No product available!

Vypredané

 

Bezpečný nákup

 

Rýchle dodanie

 

Výmena tovaru

Oktagon Whey Protein 2000g

Fit4you Oktagon Whey Protein 2000g je špeciálne navrhnutý pre profesionálnych športovcov a pre aktívnych ľudí, ktorí chcú dosahovať profesionálne výsledky! Obsahuje zvýšené množstvo bielkovín, aminokyselín a glutamínov pre zvýšenú syntézu bielkovín vo svaloch. Je sladený stéviou a tým pádom nemá vplyv na krvný cukor. Pri pravidelnom dennom užívaní má rôzne benefity pre organizmus.

Prečo užívať Oktagon Whey Protein?

  • Excelentný zdroj vysokokvalitného proteínu
  • Podporuje telesnú silu a rast svalovej hmoty
  • Ochraňuje svalovú hmotu pred katabolizmom
  • Vyrovnáva hladinu krvného cukru
  • Znižuje krvný tlak
  • Podporuje efektívnu regeneráciu
  • Napomáha redukovať stres a má vplyv na mozgové funkcie ako koncentrácia a pamäť

Dávkovanie Oktagon Whey Protein

1 dávku Fit4you Oktagon Whey protein 100% zalejte 200 ml vody a zamiešajte. Odporúčame užiť 1 hodinu pred tréningom a do 20 minút po tréningu. Taktiež je vhodné užiť jednu dávku ráno na lačno pre naštartovanie anabolizmu po noci.

Zloženie Oktagon Whey Protein:

Vysoko kvalitný srvátkový proteín vyrobený zo srvátkového izolátu, koncentrátu a hydrolyzátu. Fit4you Oktagon Whey Protein je obohatený o aminokyseliny BCAA, L-glutamín a tráviace enzýmy. Srvátkový proteín sa vyznačuje rýchlou vstrebateľnosťou a prirodzene vysokým obsahom esenciálnych aj neesenciálnych aminokyselín (vrátane aminokyselín s rozvetveným reťazcom – BCAA). Na jednu dávku obsahuje iba 2,71 g cukru a až 23,35 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty.

ALERGÉNY mlieko a stopy sóje Tento proteín je k dispozícií v dvoch variantoch – s osviežujúcou príchuťou fresh kokosu, alebo so sladkou príchuťou mliečnej čokolády, balený v 2kg balení. Vyskúšajte tiež produkty ako Fit4you Whey Protein 100% alebo si vyberte ďalšie produkty z našej ponuky: Fit4you produkty

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: