w3c

w3c

BIOTECH - ISO WHEY ZERO 2270G

52,00 €

BIOTECH - ISO WHEY ZERO 2270G

Biotech USA Iso Whey Zero je extrémne rýchlo a ľahko vstrebateľný vysoko čistý prémiový srvátkový izolát "Native Whey Isolate" vyrobený procesom mikro a ultrafiltrácie z čerstvého kravského mlieka po pasterizácii. Tento proteín bol očistený od všetkých nežiadúcich látok: je bez pridaného cukru, bez laktózy a gluténu. Vďaka vysokému obsahu najkvalitnejších bielkovín predstavuje ideálnu voľbu pre aktívnych športovcov a ľudí, ktorí sa snažia o rýchlejší rast svalov bez tuku, doplnenie dôležitých živín a podporu regenerácie po náročnom tréningu

BIOTECH - ISO

52,00 €

w3c

Príchuť :
Množstvo :
No product available!

Vypredané

 

Bezpečný nákup

 

Rýchle dodanie

 

Výmena tovaru

BIOTECH - ISO WHEY ZERO 2270G

Biotech USA Iso Whey Zero je extrémne rýchlo a ľahko vstrebateľný vysoko čistý prémiový srvátkový izolát "Native Whey Isolate" vyrobený procesom mikro a ultrafiltrácie z čerstvého kravského mlieka po pasterizácii. Tento proteín bol očistený od všetkých nežiadúcich látok: je bez pridaného cukru, bez laktózy a gluténu. Vďaka vysokému obsahu najkvalitnejších bielkovín predstavuje ideálnu voľbu pre aktívnych športovcov a ľudí, ktorí sa snažia o rýchlejší rast svalov bez tuku, doplnenie dôležitých živín a podporu regenerácie po náročnom tréningu. Taktiež dokáže pomôcť ľuďom v diéte nahradiť malé jedlá alebo večeru. Pridané extra aminokyseliny a BCAA prispievajú k rýchlejšiemu a efektívnejšiemu zotaveniu svalov. Samozrejmosťou je vynikajúca rozpustnosť a lahodná chuť.

Výhody

  • vysoko čistý prémiový srvátkový izolát
  • vyrobený procesom mikro a ultrafiltrácie z čerstvého kravského mlieka
  • extrémne rýchla a ľahká vstrebateľnosť
  • urýchľuje rast čistých svalov bez tuku
  • podporuje ochranu a udržiavanie svalovej hmoty
  • zlepšuje regeneráciu po náročnom tréningu
  • až 84% bielkovín v jednej dávke
  • nízky obsah sacharidov a tukov
  • bez pridaného cukru, gluténu a laktózy
  • vynikajúca rozpustnosť a lahodná chuť

TVOJ VÝKON SA ZAČÍNA PRI ZÁKLADNÝCH SUROVINÁCH!

BioTechUSA Whey Isolate je vyrábaný z čerstvého kravského mlieka po pasterizácii. Mikro a ultrafiltrácia je výlučne vykonávaná pri nízkej teplote. Po tom je surovina pulverizovaná v špeciálnych sušiacich komorách. Vďaka tejto unikátnej výrobnej technológií je štruktúra proteínu zachovaná v plnšej forme. Proteín tak ostáva bohatý na imunoglobíne a laktoferíne, ktoré prispievajú k obrannému mechanizmu tela. Produkt neobsahuje antibiotiká, chemikálie a iné kontaminujúce látky.

Proteíny sú základné stavebné kamene nášho organizmu, zdroj živín tvorený aminokyselinami produkovaný našim telom a získavaný z vonkajších zdrojov, ktoré potrebujete užívať každý deň aby ste zabezpečili správnu funkciu vášho tela. Prispievajú k udržaniu svalov počas tréningu, diéty a každodenného života. Väčší príjem bielkovín potrebujete ak pravidelne cvičíte, snažíte sa o nárast svalov alebo v starobe.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: