CZECH VIRUS MPS-5 PRO 2250 G
Novinka

CZECH VIRUS MPS-5 PRO 2250 G

Czech Virus MPS-5 PRO 1000 g

MPS-5 PRO je vysoko kvalitný enzýmy Tolerase™ L, Papaín a bielkoviny a štiepeniu laktózy.

47,00 €
S DPH
 Skladom
  • Bezpečný nákup Bezpečný nákup
  • Dodanie do 24. hod. Dodanie do 24. hod.
  • Pomoc s nákupom Pomoc s nákupom

Popis

Czech Virus MPS-5 PRO 1000 g

MPS-5 PRO je vysoko kvalitný enzýmy Tolerase™ L, Papaín a bielkoviny a štiepeniu laktózy.

MPS-5 PRO je vytvorený na základe štúdií, ktoré odporúčajú kombináciu rôznych zdrojov bielkovín ako najlepšiu možnú voľbu kvôli maximálnemu anabolizmu.

  • Natívny srvátkový proteín CFM [Koncentrát] - Metóda proteíne.
  • Natívny mliečny proteín [Micelárny bielkovina vhodná najmä na noc, podľa štúdií je ale táto kombinácia vhodná práve po tréningu kvôli maximálnym výsledkom.
  • Natívny srvátkový proteín CFM [Izolát] - Izolát spracovaný metódou CFM (metóda popísaná vyššie) ponúka maximálne množstvo bielkovín s takmer nulovým obsahom tuku a sacharidov.
  • Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny - Hydrolyzát nie je v tomto produkte pridaný kvôli extrémne rýchlej absorpcii (ako je u Hydra zvykom), ale kvôli naštartovaniu stimulácie trávenia bielkovín.
  • Vaječný albumín - Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie ako srvátkový proteín). Má vysokú biologickú hodnotu a ponúka kompletný profil esenciálnych aminokyselín, ktorými dopĺňa spektrum tejto zmesi.
  • Pridané enzýmoch nižšie). K tomu všetkému je chuť veľmi príjemná s očakávanou štruktúrou vďaka micelárnemu kazeínu.

Tráviace enzýmy

  • Tolerase™ L je kyslá Enzým pochádza zo špeciálneho kmeňa huby Aspergillus oryzae (kóji). Jeho aktivita pri nízkom pH (3,5 - 5,5) robí túto laktázu zvlášť účinnou pri trávení laktózy v žalúdku, a preto je ideálnou na použitie vo výživových doplnkoch ako pomoc pri trávení.
  • Papaín je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v šťave nezrelých plodov a latexe papájovníka (Carica papaya/Papája melónová). Papaín hydrolyticky štiepi peptidy, amidy aj estery.
  • Bromelaín je enzým, ktorý nájdeme v čerstvom ananáse (Ananas comosus/Ananás pestovaný). Štiepi bielkoviny a zráža mlieko. Bromelaín obsiahnutý v prírodných produktoch sa vyrába zo stopky ananásu a líši sa od enzýmu, ktorý je obsiahnutý v plode.

Použité látky

  • CFM srvátkový koncentrát (43 % bielkovín produktu). Najaktívnejšia forma srvátkového proteínu. Vysoká biologická hodnota a rýchla vstrebateľnosť.
  • Natívny mliečny proteín (38 % bielkovín produktu). Prírodný zdroj micelárneho kazeínu a srvátkového proteínu. Vyznačuje sa postupným uvoľňovaním bielkovín.
  • CFM srvátkový izolát (9 % bielkovín produktu). Najkoncentrovanejšia a najčistejšia forma srvátkovej bielkoviny na trhu. Vysoký obsah bielkovín, minimum tuku a laktózy.
  • Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny (5 % bielkovín produktu). Naštiepená (predtrávená) bielkovina, ktorá napomáha stimulovať trávenie bielkovín.
  • Vaječný albumín (5 % bielkovín produktu). Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie, než srvátkový proteín).
  • Tolerase™ L. Enzým kyslej laktázy, ktorý premieňa laktózu na glukózu a galaktózu.
  • Papaín. Papaín je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v papáji. Hydrolyticky štiepi peptidy, amidy aj estery.
  • Bromelaín. Bromelaín je enzým, ktorý nájdeme v čerstvom ananáse. Štiepi bielkoviny a zráža mlieko.
  • Ďalšie použité látky. Aróma (podľa príchuti), prášok z bielej čokolády (príchuť Vanilla Ice Cream), odtučnený sukralóza (sladidlo), xantánová guma.

Odporúčané dávkovanie

  • Rozmiešajte 1 dávku (30 gramov) v 300 ml vody alebo nízkotučného mlieka.
  • Použite mixér alebo šejker.
  • V závislosti na dennej potrebe bielkovín užívajte 2 - 3 dávky denne.

Nutričné informácie

Príchuť vanilková zmrzlinav 30 gv 100 g
Energie112 kcal / 469 kJ372 kcal / 1 564 kJ
Tuky1,70 g5,70 g
- z toho nasýtené0,80 g2,70 g
Sacharidy2,10 g7,00 g
- z toho cukry2,10 g7,00 g
Bielkoviny22,00 g73,00 g
Soľ0,43 g1,44 g
Tolerase™ L600 FCC **2 000 FCC **
Tráviace enzýmy25,0 mg84,0 mg
Tolerase™ L12,5 mg42,0 mg
Tolerase™ L12,5 mg42,0 mg

** Food Chemicals Codex - jednotiek aktivity laktázy.

Príchuť čokoláda - pralinkav 30 gv 100 g
Energie105 kcal / 442 kJ351 kcal / 1 474 kJ
Tuky1,30 g4,30 g
- z toho nasýtené0,60 g2,00 g
Sacharidy1,40 g4,70 g
- z toho cukry1,30 g4,30 g
Bielkoviny22,00 g73,00 g
Soľ0,43 g1,43 g
Tolerase™ L600 FCC **2 000 FCC **
Tráviace enzýmy25,0 mg84,0 mg
Tolerase™ L12,5 mg42,0 mg
Tolerase™ L12,5 mg42,0 mg

** Food Chemicals Codex - jednotiek aktivity laktázy.

Aminokyselinové spektrum

Obsah v %
Alanín4,1
Arginín2,8
Kyselina asparágová9,0
Cystín1,5
Kyselina glutámová19,2
Glycín1,6
Histidín **2,3
Izoleucín **5,7
Leucín **10,1
Lyzín **8,7
Metionín **2,4
Fenylalanín **3,9
Prolín7,5
Serín4,8
Treonín **5,5
Tryptofán **1,5
Tyrozín3,8
Valín **6,0

BCAA (Leucín, Izoleucín, Valín) - obsah celkom 21,8 %.
** Esenciálne aminokyseliny.

Zloženie

  • Príchuť vanilková zmrzlina: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér: slnečnicový proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielkov, Aróma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xantánová guma, Enzýmy: Papaín, Bromelaín, Mikrogranulovaná galaktozidáza (laktáza Tolerase™ L).
  • Príchuť čokoláda - pralinka: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér: slnečnicový lecitín), Natívny mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM srvátkový izolát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielkov, odtučnený kakaový prášok, Aróma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xantánová guma, Enzýmy: Papaín, Bromelaín, Mikrogranulovaná galaktozidáza (laktáza Tolerase™ L).

Doplňujúce informácie

  • Doplnok stravy.
  • Uchovávajte mimo dosahu detí.
  • Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
  • Výrobok vyrobený v závode spracovávajúcom mlieko, vajíčka, sójové bôby, kôrovce, rybí olej, orechy.
  • Neobsahuje látky dopingového charakteru.
  • Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.
  • Chráňte pred mrazom.
  • Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
  • Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy.
  • Alergény: mliečna bielkovina, laktóza, sója (zo sójového lecitínu).

Výrobca: Czech Nutrition, s. r. o., Spodní 673/8, 625 00 Brno, Česká republika

Tabuľka dát

3 položky